Проїдаємо майже половину

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, близько половини доходів населення області спрямовує на харчування.
У 2008р. кожне домогосподарство витратило на продукти харчування в середньому 1179 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 256 грн. (22%), на овочі, включаючи картоплю, – 174 грн. (14,8%), на хліб і …За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, близько половини доходів населення області спрямовує на харчування.
У 2008р. кожне домогосподарство витратило на продукти харчування в середньому 1179 грн. за місяць. Найбільше коштів направлялося на м’ясо та м’ясопродукти – 256 грн. (22%), на овочі, включаючи картоплю, – 174 грн. (14,8%), на хліб і хлібопродукти (борошно, макаронні вироби, крупи) – 152 грн. (13%).
Вартість харчування становила в середньому 16,3 грн. на одну особу на добу проти 11 грн. у 2007р.
Середньомісячна вартість харчування однієї особи становила 498 грн.
Однією особою в середньому за місяць спожито 4,9 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 22,6 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 21 яйце, 2,2 кг риби й рибопродуктів, 3,9 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 1,9 кг олії та інших рослинних жирів, 10,4 кг картоплі, 8,4 кг овочів і баштанних, 3,2 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,5 кг хліба та хлібних продуктів.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ
У ЧЕРНІГВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Опубліковано в Статті. Закладка на посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

48 − = 46